Despre mine

Cateva cuvinte...

Creativitate, imaginatie si perseverenta.

...de asta a fost nevoie pentru a incepe sa realizez ce imi doresc. Am inceput in anul 2011. Prima mea pagina s-a numit rotIT. Ma inspirasem la acea vreme din acronimul ROTLD a celor care se ocupa de inregistrarea domeniilor in tara noastra. Era un site simplu, realizat cu CMS-ul Joomla(o alternativa mai simpla pentru dezvoltarea unui website, fata de scrierea codului de la 0), pe care incepusem sa postez diferite articole.


Mai tarziu, am fost rugat de catre cei din liceul unde am studiat sa ii ajut la crearea unui site pentru acesta. A fost o onoare si dupa ceva munca l-am dus la bun sfarsit. In anul 2014, la indrumarea profesoarei de Informatica, am reusit sa castig locul I in judetul Dolj cu un website dedicat pentru sectiunea "Antidrog".

Treptat, am reusit sa invat sa lucrez cu diferite platforme precum Wordpress, Opencart, Prestashop etc.

In vara anului 2019 am fost ales pentru a participa la un Internship, timp de o luna, la o companie Canadiana, OSF Global Services pe partea de Frontend. Am reusit sa imi aprofundez cunostintele pentru limbaje precum HTML, CSS, JAVASCRIPT, prin realizarea unui magazin online.

Dupa acesta, am hotarat sa creez de la 0 un website pentru mine, unde sa expun toate proiectele realizate, trecand de la platforma Wordpress la "cod pur".

In data de 27.10.2019 am obtinut certificatul Google pentru categoria "The Fundamentals of Digital Marketing".